10 enkla skönhetstips

1. Ha alltid med dig en universalsalva i väskan, speciellt under vintern. Den är perfekt om du vill lugna allt från en röd näsa till nariga läppar eller torra nagelband.

2. Om du ska gå på middag eller fest direkt efter jobbet: planera din makeup på morgonen, och packa ner makeupprodukter som gör att du enkelt kan förvandla din makeup från dag till kväll. Satsa på stora ögon och konturera ansiktet för att framhäva dina bästa drag, markera ögonbrynen och framhäv läpparna med ett djärvt läppstift.

3. Få dina läppar att se fylligare ut genom att applicera ett läppglans på mitten av läpparna. Avsluta med att dutta en ljus concealer strax ovanför amorbågen.

4. För att öppna upp ögonenen och få riktigt flirtiga fransar: Värm upp ögonfransböjaren med en hårtork (låt svalna en kort stund), innan du använder den. Du skulle väl aldrig använda ett kallt stylingverktyg, eller hur?

5. Ett snabbt och enkelt knep när du vill se fräsch och mindre svullen ut är att applicera concealern i en triangulär form (som pekar nedåt) under ögat. Det ger dig ett omedelbart minilyft.

6. Välskötta naglar gör verkligen en stor skillnad för din look. Varför inte välja ett långvarigt nagellack för att minska stressen under helgdagarna? Dessa lack varar mycket längre än vanliga nagellack. Du kommer att spara massor med tid!

7. Torrschampo och texturprodukter blir dina bästa vänner när du vill skapa snygga och enkla frisyrer. Undvik att tvätta håret för ofta, eftersom det är svårare att få till en fin håruppsättning när håret är nytvättat.

8. Testa att missmatcha naglarna på händer och tår (istället för att bära samma färg på båda). Tänk på dina naglar som en slagkraftig accessoar och tveka inte att matcha naglarna med färgen på din klänning.

9. Sena nätter, alkohol och kaloririk mat är okej – till en viss grad. För att du ska känna dig fräsch och se fräschare ut under helgdagarna: se till att dricka mycket vatten och försök sova ikapp när du hinner.

10. Ett trick som du kan ta till om du inte fått tillräckligt med sömn; använd en highlighter eller en skimrig ögonskugga närmast inre ögonvrån för att öppna upp ögonen. Applicera en vit kajalpenna innanför nedre fransraden för extra effekt. Detta gör att du genast ser mer fräsch och alert ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *