Alla har vi det envisa fettet som inte vill försvinna

Hej Alla,

Hoppas att ni mår bra och att helgen börjat bra! Jag ligger hemma med en förkylning som inte vill ge sig. Jag har haft feber i en vecka nu och sovit nästan dygnet runt. Men nu hoppas jag på att det är på väg att vända. Jag känner mig lite piggare idag iaf.

Idag tänkte jag prata lite om fettsugning. Många av er har säkert som mig något envist område på kroppen som känns omöjligt att träna bort. Just det här med plastikkirurgi är ett känsligt ämne för många. Det finns en rätt hög tröskel för att man ska våga göra något. Men när det kommer till just detta så måste jag säga att det känns som ett lite mindre ingrepp då det för många inte handlar om att göra om sitt utseende utan bara att få lite hjälp på traven med att få bort oönskat fett. Det känns lite som att det inte går att misslyckad riktigt med detta. Det kanske inte blir exakt vad man tänkt sig men det är ju ändå bara fett som försvinner. Jag tror ni förstår hur jag menar!

Jag själva har en del fett kring käklinjen och på halsen som jag mer än gärna skulle vilja bli av med! Det finns många olika metoder för just fettsugning och jag har hittat en klinik som ligger i Sollentuna där dom är grymma på just detta! Dom använder sig av en speciell teknik med laser som gör att ingreppet blir mycket lindrigare för kroppen. Man blir inte lika blå och svullen som man hade blivit av en vanlig fettsugning och man väntas vara återställd redan efter en till två veckor! Med vanlig fettsugning så kan det ta flera månader innan man lät ordentligt och är på banan igen.

Hursomhelst så kan jag verkligen rekommendera denna metod till er som är sugna på detta! Det går att fettsuga många områden av kroppen och det är väldigt individuellt gällande hur man önskar resultatet så hör av er till Estetikum med era frågor och boka en konsultation! Även om man inte är säker på att man vill göra ett ingrepp så kan det vara skönt att få veta om och hur man kan göra det så att man har lite mer kött på benen när man funderar vidare! En prisbild för just en själv är ju också väldigt bra att ha!

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *