Är CBD-olja bra?

Hej hej,

Många av er har säkert sett och hört mycket reklam om CBD-olja. Vissa av er kanske också känner någon som använt det? Jag har själv aldrig testat oljan men måste erkänna att jag är nyfiken.. Fungerar det och vad är det bra för?

Jag diskuterade det precis med en vän som berättade att en annan nära vän till henne använder det och att det verkligen hjälper den personen med ledsmärta. Så ja det låter ju som att det verkligen kan fungera. Jag själv brukar kunna ha mycket problem med ländryggen och mycket smärta där. Jag brukar använda mig av ormsalva som lindrar en hel del. Jag sedan ska det också finnas CBD-kräm eller om man kallar det salva. Jag blev väldigt nyfiken på att själv testa. Jag vet sedan innan att det går att ta orjan oralt, att man tar en droppe under tungan, väntar ex antal sekunder innan man säljer och upprepar detta morgon och kväll. Men en kräm som man istället kan smörja sig med känns inte lika läskigt tycker jag! CBD-salvan kan även användas för olika hudåkommor såsom eksem och acne. Just när det kommer till huden och den här typen av produkter så är jag väldigt positivt inställd. Tea tree oil är en av mina favoriter när det kommer till just hudvård då det är så pass bra för huden. Jag skulle säga att alla produkter som innehåller oljan är bra! Så jag tror helt klart att det kan vara samma sak med CBD. Har du eller någon du känner acne och har testat CBD så hör gärna av dig! Jag är alltid tacksam för mer info gällande produkter jag själv inte testat. Många av mina kunder lider av acne och det är ju tyvärr svårt att komma med tips och råd på vad de kan göra för att den ska bli så lindrig som möjligt. Iallafall till en lägre kostnad.

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *