Att spendera semestern liggandes i en hängmatta låter ju inte helt fel

Hej alla,

Jag hoppas att ni mår bra och att sommaren börjat bra. Det är lite småtråkigt med vädret än så länge kan jag tycka men jag hoppas på att det blir ett väldigt varmt och soligt augusti!

För er som har tillgång till trädgård så vill jag tipsa om en ny samarbetspartner som jag har. Hangmattaonline.se dom säljer väldigt fina hängmattor av högsta kvalitet och till bra priser! Alltså hur härligt vore det inte att få spendera semestern i en hängmatta tänker jag? Kanske ligga och läsa en bra bok, eller varför inte göra det som ett hemmaspa? Göra någon härlig ansiktsmask och sedan lägga sig där och bara njuta av naturens dofter och ljud. Bor man ute på landet så är det såklart extra härligt! När jag är ledig så älskar jag att bara kunna ta dagen som den kommer och mysa runt som jag brukar kalla det. Jag har tyvärr inte plats med någon hängmatta då jag bor i lägenhet. Men den dagen jag flyttar till villa eller skaffar mig ett lantställe så ska jag helt klart ha en hängmatta. För tillfället får jag nöja mig med att hänga hos vänner som har den möjligheten. Det finns många olika typer av hängmattor bor man i lägenhet så kan man ju faktiskt köpa en hängmatta som är flyttbar. då får man hitta ett par träd eller liknande att hänga upp den på. Jag vet att det på vissa ställen också finns förberedda platser för att man ska kunna ta med en egen hängmatta och hänga upp också. På lilla essingen i stockholm så finns det ett ställe precis vid vattnet som någon förberett. Jag blev så avundsjuk när jag gick förbi där och såg det! Jag hade så gärna legat där och njutit av vågornas kluckande och fåglarnas kvitter.

Jag tänkte visa ett par exempel från hangmattaonline.se eller Tropilex.se som är samma leverantör, så får ni se mina favoriter.

 

Här har ni en enkel naturfärgad hängmatta, jag gillar att den är  så stilren!

 

Hängmatta Enkel 'Terrazza' Small

 

En annan av mina favoriter är denna ljusrosa matta! Jag är en sucker för rosa så jag tror nog att den hade varit mitt förstahandsval!

Hängmatta Enkel 'Natural' Pink

 

In och kika på hemsidan vettja! Det finns massor av färggladare alternativ för den som gillar det med!

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *