Att våga prata om njutning och vuxenleksaker!

Samarbete med Sexleksaker365.se

 

Äntligen är januari snart slut! Jag är så trött på den här mörka tiden. Helst skulle jag vilja ha våren här redan imorgon! Hursomhelst så skulle jag nu vilja tipsa om några saker som jag få dagarna att kännas lite mer spännande och lustfyllda även om man spenderar den mesta tiden hemma, nämligen sexleksaker! Snart är ju alla hjärtans dag här också vilket är ett perfekt tillfälle att ge en gåva till sin älskade eller till sin kk. På Sexleksaker365.se finns ett stort utbud av sexleksaker och det mesta är till bra priser. Ibland kan det dra iväg just gällande sexleksaker och det är ju roligare att kunna köpa flera olika saker än att bara köpa en dyr tycker jag. Jag har kollat igenom deras webbshop och tänkte ge er några förslag på sexiga presenter din er själva eller till era partners!

 

Sexiga underkläder

Kalypso set Pink

 

Något som aldrig slår fel när det kommer till presenter så är det underkläder! I det här fallet så tycker jag att det fungerar lika bra att som tjej köpa ett set med sexiga underkläder till sig själv för att överraska sin kille, som att killen köper sexiga underkläder till sin tjej. Underkläderna hittar ni här

 

En klassisk vibrator

Classics Vibrator Gold

Alltså hur snygg var inte denna vibrator i guld?! Jag älskar när saker är lite extra lyxiga! Har du inte en partner att önska dig denna av så tycker jag helt klart att du ska unna dig en själv! Hur är det man brukar säga? Din störta kärlek bör vara du själv. Vibratorn i guld hittar ni här.

En G-punktsvibrator

Benty G SPot Vibrator

G-punkten är inte alla gånger helt lätt att hitta. Men med denna dildo blir det enkelt! Har du inte testat denna typ av vibrator så tycker jag helt klart att du ska göra det. Annars har Sexleksaker365.se massor av andra dildos att testa.

Hoppas ni hittar något som passar!

 

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *