Dags för en miljöförändring?

Hej alla, Hoppas ni mår bra!

För min del handlar livet som vanligt mest om en massa jobb! Men självklart försöker jag trycka in lite roliga saker i vardagen också. Jag älskar tex att rida, så jag funderar på att unna mig ett extra ridpass på fredag morgon innan det är dags att ta tag i jobbet.

Jag har funderat en hel del på hur man påverkas av sin arbetsmiljö den senaste tiden. Jag tycker nämligen att det gör en enorm skillnad för humöret och kreativiteten om man sitter i en trevlig miljö när man jobbar. När det kommer till just skönhet så är det ju väldigt vanligt att man fokuserar mycket på en vacker salong som kunden ska trivas i. Egentligen tycker jag det är lite märkligt att man inte fokuserar lika mycket på inredningen när det kommer till personalen och hur bra personalen ska trivas på arbetsplatsen? Jag säger nu inte att alla har inställningen till att det inte är så viktigt, men jag upplever att det är så många av gångerna. Jag menar, även om du är utvecklare så är du ju en människa. Man trivs ju oftast mycket bättre om det är en varm, inbjudande och inspirerande miljö man befinner sig i. Av den anledningen så älskar jag att jobba hemifrån. Där har jag själv redan tänkt på allt detta. Jag har sett till att jag känner alla dessa positiva känslor när jag är i mitt hem för att jag inte ska ha lika stor längtan till att ta mig därifrån. De som är nomader inom it tänker ju egentligen lite på samma sätt. Men utanför hemmet då. Dom föredrar istället att sitta vid havet vid en starnd och jobba. Det låter såklart inte heller helt fel. Speciellt om man jämför med många kontor som liknar gråa bunkrar. Stelt och kyligt inredda.

Känner du att det är dags för en förändring? Då vill jag tipsa om att färgen på väggarna gör massor! Det kan skapa en helt annan känsla i rummet om man tar bort det gråa och ersätter det med en färg man gillar och som man känner ger energi.

Jag har ett samarbete nu med ett företag som heter Klint. Dom har tagit fram paletter som är speciellt utformade efter vad som faktiskt är mest populärt när det kommer till kulörer. Det finns med andra ord färg som passar alla smaker. En sak som jag tycker är ett stort plus är att dom tagit fram handmålade prover, som du inte behöver klistra fast på väggen, utan de går att flytta runt! På så sätt kan du på ett väldigt smidigt sätt se hur färgen ter sig i olika ljus och under olika tider på dygnet för att vara säker på att ditt val blir det perfekta för just dig och dina förutsättningar.

In och kika på deras hemsida!

 

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *