En vacker skönhetssalong är A och O

Hej alla, Hoppas att veckan varit bra!

Tyvärr har det ju varit snöstorm så mitt humör har inte varit på topp i veckan. Jag har ju verkligen längtat efter våren! Förhoppningsvis är snön snart borta iaf! Jag hörde något om att det ska bli sol i veckan som kommer och att den väntas smälta bort då. Med våren kommer alla bröllop och det ska bli såå roligt nu när säsongen sätter fart. Det kommer bli full rulle! Jag har såklart brudar även nu men det brukar inte vara flera bokningar per helg under vintersäsongen. Jag har en brud som jag ska iväg och göra iordning imorgon och det ska bli väldigt roligt!

Renoverade vackra lokaler

Som ni vet så åker jag mestadels ut till mina kunder och har därför inte någon salong som jag håller till på. Men jag tänkte ändå nämna hur viktigt det här med vackra lokaler är för företag. För det gäller ju såklart inte bara oss som arbetar inom skönhet och på skönhetssalonger. Oavsett vad det är för tjänster eller produkter man säljer så tycker jag att miljön är bland det viktigaste! Självklart ska det ju vara kvalitet på det du säljer också. Men om man ser till själva upplevelsen av hela paketet så gör miljön en väldigt stor skillnad om ni frågar mig.

Tänk er att komma in i på en helt nyrenoverad salong där dom verkligen ansträngt sig för att få till det där lilla extra! Hur härligt är inte det?! Jag tycker att man nästan längtar lite extra för att få komma dit bara av den anledningen. Sen är det ett väldigt stort om det finns gott kaffe! Helst blir jag serverad en latte när jag sitter som kund i stolen! Så lyxigt.

Många salongsägare tänker dock inte på detta utan har kala, och kyliga lokaler helt utan någon mysfeeling. Det som bjuds på är ofta lite snabbkaffe eller vatten.. Inte alls lockande. Så ni som inte tagit tag i renoveringen av salongen ännu. Se nu till att göra det! Och skapa mer mys!

Nu kan ju lokaler se väldigt olika ut, men för de som har trappor som behöver renoveras så vill jag rekommendera ett företag vid namn formtrappan. Dom är experter när det kommer till trapprenovering. Att renovera en trappa gör verkligen enorm skillnad för en lokal! Det ger en helt ny känsla av att det känns fräscht. Nedan ser ni ett bildexempel på hur skillnaden skulle kunna se ut.

 

 

Ha en underbar helg allesammans! Och gå in och kika på deras hemsida för att få lite mer info!

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *