Fantastiska Toscana

Känner du att du behöver en paus från jobbet? Eller från kylan här hemma i Sverige? Då vill jag tipsa om vackra Toscana i Italien!

När jag väljer vilka resmål som är intressanta för min egen del så väljer jag mycket efter hur vädret är, men sedan skulle jag säga att det är miljön och maten som gör hela resan! Bortsett från sällskapet då såklart!

Restaurang i Toscana

Hur vacker är inte utsikten och miljön på denna restaurangen i Toscana!? Rena drömmen om du frågar mig!

När man reser iväg eller när man planerar att resa iväg så tycker jag att det är väldigt viktigt att man är väl förberedd så att man vet vad det faktiskt är man vill få ut av sin semester/resa. Är det mycket sol och bad? Vill man hinna hitta alla de bästa restaurangerna? Vill man se de vackraste sakerna? Oavsett vad så hittar man många guider på nätet som är väldigt bra att läsa igenom. Det gör ju såklart allt mycket enklare.

När det kommer till Toscana så är kanske inte utelivet och nattklubbar det första man tänker på, men i Florens hittar man bra nattklubbar om man nu skulle vara sugen på det! Annars är Toscana mer känt för slingriga mysiga små vägar, trevliga restauranger och framförallt riktigt gott rödvin som bara måste testas!

Det finns stora modehus i Florens men något som också är väldigt populärt just här är second hand butiker. Det finns många bra butiker att besöka och många roliga fynd man kan göra. Lädervaror är det bra priser på i Toscana, men o man har lite mer pengar att spendera på shopping under resan så tycker jag helt klart att man ska besöka juvelerarbutikerna.

Det är som sagt inte svårt att först varför Toscana är ett av Italiens populäraste resmål. Drömmer man sig bort så skulle detta vara ett perfekt ställe att flytta till när det är dags att gå i pension!

Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *