Funderingar gällande plastikkirurgi?

Har du något med ditt utseende som du inte känner dig helt nöjd med? Kanske lite extra fett på magen som det känns helt omöjligt att bli av med? En envis dubbelhaka kan också vara ett problem för många. Då vill jag tipsa om Estetikum som är en modern specialistklinik i Uppasala som är inriktade på fettsugningar (Smartlipo) och andra plastikkirurgiska ingrepp. Är du sugen på att bara ta reda på vad man skulle kunna göra med just ditt problem? Boka en konsultation för att få reda på det. Du behöver inte bestämma dig för något i förväg. Många vill ha lång tid på sig att fundera då en operation kan kännas som något stort. Men de finns också de som bestämmer sig snabbt. Det är helt och hållet upp till var och en.

Bokar du en konsultation hos Estetikum så kommer du att få träffa en kirurg som berättar för dig vad som är möjligt att göra och inte göra gällande ditt problem. Du kommer också att få veta mer om hur ingreppet kommer att gå till, hur lång tid du kommer att behöva vara sjukskriven samt hur lång tid efter ingreppet du behöver vara försiktig med vissa fysiska aktiviteter. Detta skiljer sig såklart beroende på vilken sorts operation eller ingrepp det är du vill göra. Om du kommer att behöva någon sorts korsett efter ingreppet så kommer du också att få reda på det.

Är du nyfiken på tidigare ingrepp som Estetikum genomfört så finns det massor av bilder på deras hemsida. Där kan du se hur duktiga de faktiskt är och vilka fantastiska resultat man kan få! Jag var tidigare in och kikade på alla deras fettsugningar som de lagt upp bider på. Det är verkligen galet hur bra resultatet kan bli!

Vill du veta mer om detta eller om du är sugen på att göra något ingrepp så tycker jag att du ska gå in på deras hemsida och ta dig en titt. Passa på att boka en konsultation när du ändå är igång. Det blir kul och spännande att komma iväg på!

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *