Går du i tankarna på att utföra ett skönhetsingrepp?

Hej alla,

Hoppas söndagen är bra.

Idag tänkte jag ta upp ett ämne som är intressant för många och på olika sätt. Nämligen plastikkirurgi. Vissa är emot det men jag tror att vi kommit så pass långt i Sverige nu att det är accepterat av de flesta och att de flesta faktiskt är positiva till det. Jag är den typen som är positiv till det så länge det inte går till överdrift och blir för mycket.

Mår man dåligt över något med sin kropp eller sitt ansikte så tycker jag att det är mycket bättre att man åtgärdar det om man har möjligheten. Det man får komma ihåg är ju dock att man hittar nya fel när det första är åtgärdat. Då kan det vara bra att titta på sig själv innan operationen och fundera redan då på vad man är missnöjd med och inte. Då är det lättare att man rättar sig själv sen när man hittar nya fel. Ingen är perfekt nämligen och det är väldigt svårt att uppnå ett resultat där man alltid kommer att känna att man är perfekt.

Något jag själv tittat på och som många av mina vänner är intresserade av är bröstoperationer. Har man fått barn kan ett bröstlyft vara något som får en att känna sig som sig själv igen om brösten blivit hängiga efter graviditeten. En bröstförminskning är kan vara något om man som mig har en väldigt tung och stor byst.

Har du några funderingar gällande operationer så erbjuder alla plastikkliniker konsultationer. Det kan vara bra att gå på en sådan även om du inte tänkt operera dig just nu eller om du alls är säker på att du vill göra det bara för att få lära dig med och för att få se vad som skulle bli den bästa lösningen för just dig. Skulle det vara så att ditt ingrepp inte alls är nödvändigt utan går att lösa på annat sätt så kommer då plastikkirurgen att berätta det för dig.

 

Lycka till! Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *