Gifter ni er i sommar?

Hej Alla,

Hoppas allt är bra! Som ni vet så är bröllop en av mina specialiteter och jag fixar många brudar och tärnor varje år till den stora dagen! Som ni säkert förstår så har jag varit på bröllop av alla olika slag. Både stora som små, i Stockholms skärgård, indiska bröllop, syrianska bröllop, kyrkobröllop mm. De alla känns väldigt olika men alla har de en gemensam nämnare och det är maten! Maten är något som många anser är väldigt viktigt för en lyckad fest. Är man inte själv kock och om man planerat att ha ett lite mindre bröllop, kanske hemma i trädgården? Så vill jag tipsa om catering! Hur skönt låter det inte att kunna lämna ifrån sig hela ansvaret och få bordet serverat med massor av god mat?! Jag vill tipsa om Cateringfirman.se Dom levererar mat till många ställen i Sverige och har ett brett utbud med restauranger som man kan välja mellan.

Jag och mina vänner pratar ofta bröllop och om hur våra drömmar ser ut. Som barn drömde jag om ett riktigt sagobröllop med en riktig prinsessklänning och massor av gäster. Nu när jag blivit äldre så har drömmarna förändrats lite. Nu känner jag mer för ett lite mindre och mer privat sammanhang med bara de allra närmsta. Jag vet heller inte om min klänning kommer vara av det överdådiga slaget! haha

En av mina vänner drömmer istället om ett klassiskt kyrkobröllop. Det finns massor av vackra kyrkor här i Stockholm. Hon vill sedan avsluta det hela med en stor fest med massor av god mat! Min väninna är typen som dansar på bordet så jag ser verkligen fram emot den dagen hon gifter sig! Jag tror att det kommer bli väldigt roligt! Självklart kommer jag vara hederstärna!

På tal om det så kommer jag ju att bli den som håller i hennes möhippa också! Förhoppningsvis så kommer hon att ha ett sommarbröllop. Jag skulle kunna tänka mig göra något lite annorlunda och anordna någon typ av trädgårdsfest till henne, det kommer bli tema rosa men massor av rosa bubbel, ballonger och mat i samma tema. Jag tänker mig här att det också skulle vara ett perfekt tillfälle för att ta in en cateringfirma som hjälp. Förhoppningsvis har dom massor av roliga förslag på roliga maträtter som vi kan bjuda på.

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig sommar! Och har ni inte gjort det än så gå in på Cateringfirman.se och kika på vad de kan erbjuda i just din stad! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *