Handla hem mat från nätet

Äntligen fredag!

Hur härligt är det inte när arbetsveckan snart är till ända och det är dags att handla hem lite helgmys till ledigheten?!

Jag brukar nästan alltid passa på att storhandla så att jag har mat hemma för en vecka när jag väl bestämmer mig för att ta mig iväg och handla! Jag älskar att ha saker hemma att äta men jag är faktiskt inte lika förtjust i att gå på ica.. Dock är det ganska lätt att det drar iväg när det kommer till onyttigheter också. Jag äter mycket hellre godis än sallad om man säger så.. Förr brukade jag beställa hem matkassar från Hellofresh och funderar på om jag kanske bör ta tag i det och börja göra det igen?! Med Hellofresh så får man hem kassar med nyttig mat som är färdig att laga i rätt antal portioner. På så sätt behöver man heller aldrig slänga någon mat. Utan man får bara hem det man behöver för att tillaga varje rätt. På Hemleveransguiden kan ni även hitta andra leverantörer av mat till dörren. Det finns alltså någ0t för alla smaker! Hur bra som helst! Det allra bästa är att det inte går att misslyckas, all mat smakar gott!

När det kommer till just mys under helgen så är det morgnarna i sängen som är mina favoriter. Älskar att ligga kvar och mysa med en kopp kaffe. Eller att ligga i sängen hela dagen för den delen och kolla serier. De gånger jag har tid och är ledig så brukar jag passa på med det. Dock är det ju härligast när det inte är så bra väder ute. Tänk er en regnig dag i sängen med nybakade scones, en latte och ett glas nypressad juice! Kan det bli bättre?! detta ihop med någon riktigt bra serie.. Trevligt sällskap är det ju inte heller helt fel om man har. Jag älskar att skämma bort mina vänner på det sättet.

Det är intressant ändå hur mycket handeln gått över till att bli digital. Jag handlar nästan allt över nätet nuförtiden. Det är sällan jag tycker att det är värt att ta mig ut i butiker. Det är mer om jag redan är ute och har möjlighet att svänga in på vägen till något annat.

Jag rekommenderar verkligen att ni tar er en titt på Hemleveransguiden och tittar lite på de olika alternativ som finns där! Trevlig helg!

Massor av kramar från mg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *