Har Hanna hittat kärleken?

Samarbete med Hittakärleken.se

Det här med att leta efter kärlek är aldrig enkelt. Jag tycker att det kan kännas extremt svårt att hitta någon att bli kär i och som samtidigt blir kär tillbaka. Allt ska stämma och båda personerna ska vara redo för kärleken på samma gång. Många träffar sina partners genom vänner eller ute på krogen, om inte på jobbet. Många träffar även sin partner via nätet.

Jag tänkte bjuda till lite och berätta om en nära vän till mig och lite av hennes verklighet när det kommer till dejting, jag hade gärna pratat om mig själv men det har blivit väldigt dåligt med dejting för mig senaste året så därför väljer jag att leva lite på henne nu istället 🙂

Vi kan kalla min vän för Hanna, jag vill inte gå ut med hennes riktiga namn för att hålla henne lite privat. Hon har i alla fall dejtat massor via nätet. Mestadels via Tinder. Vi pratar mycket om psykologi och hur vi människor fungerar i olika situationer känslomässigt. Hanna kan vara väldigt undvikande. Hon letar till en början bara efter fel på alla killar för att kunna avsluta relationen tidigt och med gott samvete. Hon är dålig på det här med kommunikation och är väldigt känslig för att en kille kan vara för ”på” som man brukar säga.

Hanna har nyligen träffat en kille som enligt mig gör allt rätt. Han hör av sig mycket, visar intresse och han är öppen med sina känslor. Han har till och med köpt gåvor till henne då hon nyligen fått ett nytt jobb. Vilken kille eller hur! Men Hanna hon blir istället skrämd av allt detta och tycker att han är alldeles för ”på” och att hans beteende inte är normalt.

Vi har med andra ord haft långa diskussioner gällande vad som är bra och dåligt och vi har verkligen varit varandras motparter. Jag har från början berättat för Hanna att det är rena drömkillen hon har hittat. Ett tag sa jag till och med till henne att om inte du vill ha honom så tar jag honom!

Nu har hon i alla fall insett att jag haft rätt hela tiden och att han är väldens bästa och att hon är jättekär! Hon vände över någon dag bara. Detta är något man alltid ska tänka på i just dejting. Man kan ha många skyddsmurar uppe och det gäller att låta det hela få sin tid för att verkligen ge kärleken en chans.

Vi håller tummarna nu för att det rullar på för Hanna! Jag tänker att jag gör en liten uppdatering gällande hennes status lite längre fram. Jag hoppas såklart på att få träffa honom också!

 

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *