Jag hade aldrig klarat att jobba som makeupartist utan körkort

Samarbete med Trafiko.se

Jag tror att när det kommer till de flesta jobb så är det väldigt viktigt med ett körkort. Speciellt när man som mig arbetar som frilansande makeupartist och hårstylist så ingår det massor av resande i tjänsten. Jag reser till alla mina kunder, många av dem går att nå kommunalt då jag bor i Stockholm, men väldigt många kunder befinner sig på platser som inte alls är lika lättillgängliga. Det är väldigt vanligt när det kommer till bröllop som exempel. Många väljer att gifta sig i vackra miljöer på landet eller i skärgården.

Jag tog körkortet tidigt, nästan direkt när jag fick chansen att göra det. Jag är uppvuxen utanför Stockholm och där den kommunala trafiken inte alls fungerar lika bra så jag var egentligen så illa tvungen att ta körkortet om jag inte ville cykla i resten av mitt liv. Och ja idag är jag väldigt glad att jag gjorde det!

Utvecklingen har kommit långt sedan dess när det kommer till trafikskolor och hur man kan gå tillväga för att ta sitt körkort. Jag tänkte berätta lite om Trafiko.se och deras tjänster. Trafiko har skapat en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. När du gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis.

Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Du bokar kurserna enkelt, direkt i mobilen!

Med Trafiko får du hjälp med alla steg till körkortet. Oavsett hur långt du har kommit hjälper dem dig med körkortsteorin, handledarkursen, riskettan och risktvåan. Allt på samma ställe.

Med verktyg som de som Trafiko har så blir det mycket lättare att ta körkortet! När jag skulle ta mitt körkort så var man tvungen att åka till trafikskolan för att kunna träna på teorin och göra olika test för det på datorn. Det fanns inte några möjligheter alls att göra det på distans. Det gjorde det hela till ett väldigt stort projekt i jämförelse med vad det skulle vara idag. Trafiko ger verkligen ett väldigt bra stöd för att lyckas med körkortet. En annan del som jag också gillar är att du får möjlighet att följa din egen. n utveckling i körningen genom redan app där du kryssar för de olika momenten som du gått igenom.

Har du inte tagit körkortet ännu men funderar på det? Ta tag i saken direkt och kontakta Trafiko!

Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *