Konsten att äta hälsosamt

Hallå där,

Ikväll har jag tjejhäng tillsammans med min vän Anna. Vi tänkte beställa kebab och dricka bubbel. Vad gott det lät va?! haha skämt åsido, vi kommer inte äta och dricka det tillsammans. Vi kör nog fanta eller cola till maten. På tal om det här med mat så kan jag tänka mig att många av er som läser detta, plus jag själv då. Trilskas hit och dit med att äta så hälsosamt som möjligt! Jag anser dock att man måste få unna sig lite i livet också! Jag kan inte säga att jag hellre är smal och olycklig än tjock och lycklig? Men man måste ju inte ta det till det extrema. Något där emellan skulle kännas perfekt tycker jag.

Jag har nyligen börjat med periodisk fasta. Jag kan inte säga ännu hur bra det fungerar, men jag hoppas på att det kommer ge resultat i det långa loppet. Man hinner inte alls äta lika mycket som man annars skulle göra. Jag har lärt mig nu att jag är en sådan person som äter mest innan kl 12 och efter kl 20 så jag tror att detta kan vara ett väldigt bra alternativ för mig. Det är efter kl 20 som man stoppar i sig mest onyttiga saker också, som chips och godis.

När man går på olika dieter osv och även när man inte gör det såklart, så är det viktigt att man ser till att kroppen får i sig allt den behöver. Vitaminer och kosttillskott är väldigt bra för de flesta att ta. Jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om mina favoriter och vad jag brukar ta. Jag har länkat till en sida som heter Tillskottsbolaget där ni kan hitta ett väldigt stort sortiment till väldigt bra priser!

Vill du ha en vältränad och smidig kropp så rekommenderar jag tillskott av kolhydrater, kolhydrater är en av de viktigaste energikällorna för våra kroppar! Den huvudsakliga uppgiften är att ge energi till våra kroppar, hjärnor men också att hålla blodsockernivån rätt. Vitargo pure är ett kosttilskott med kolhydrater som många använder. Omega3 och multivitaminer är också något jag själv brukar ta och kan rekomendera.

Utöver ovan så vill jag också tipsa om bars, tränar du mycket och är mycket ute i farten så är det inte alltid lätt att hinna med att äta det man ska. Bars är perfekta att ha med i väskan som mellanmål.

Ha en fantastisk kväll allesammans! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *