Kontorshotell med närhet till shopping

Samarbete med Hagalunds-kontorshotell

Är du som jag, entreprenör och spenderar mestadels av din vakna tid hemma ensam framför datorn? Man kan knappt minnas senaste gången man hade kollegor att äta lunch tillsammans med.. Ibland när man är tillräckligt sällskapssjuk så ser man till att boka upp kundluncher, bara för att få komma ut och umgås lite. Nu under pandemin har det varit extra illa, när man inte ens kunnat ta de luncherna.

Hursomhelst så har jag gått i tankarna rätt länge nu gällande kontorshotell. Jag har suttit på kontorshotell ett par gånger tidigare och det är faktiskt riktigt trevligt. När man hyr ett rum på ett kontorshotell så får man möjlighet att se och umgås med andra människor om man vill. Man har någon att ta en fika med på förmiddagen om man vill, eller kanske en eftermiddagskaffe? Det blir en helt annan miljö att arbeta i för den som är van vid att sitta ensam. Vill man inte bli störd så är det bara att stänga igen dörren.

Kontorshotell fungerar såklart bra även för företag med några anställda. Man kan då hyra flera rum eller större rum för att sitta tillsammans. Det blir oavsett en billigare lösning än att hyra ett helt kontor. Plus att det även här leder till lite mer umgänge med andra människor vilket kan vara bra för humöret.

Kontorshotell i Stockholm

Funderar du på att hyra ett rum på ett kontorshotell och inte känner att du vill eller behöver sitta mitt i centrum samt vill ha ett prisvärt alternativ så vill jag tipsa om Hagalunds kontorshotell, ett kontorshotell i Stockholm. Det ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Så det är inte mitt inne i stan men heller inte långt ifrån!

Här får du både chansen att nätverka men också full service och marknadens bästa priser!

Gillar du närhet till shopping och massor av olika lunchställen att välja mellan så ligger kontoret nära både Mall of Scandinavia och Solna Centrum som har allt möjligt att erbjuda.

Hoppas du hittar något som passar!

 

Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *