Livet handlar tyvärr inte endast om skönhet!

Samarbete med Hemförsäkringstudent.nu

 

Livet handlar tyvärr inte endast om skönhet! Även om det är en stor del av mitt liv! Säkert erat med!

Nu i studenttider så är det många som skolan är över för. Men det finns även många som kommer att fortsätta plugga. Jag tänkte ta upp en viktig fråga och det är just hemförsäkring. Det finna många saker man hellre lägger pengarna på. Tex hårförlängningar och smink. Jag vet själv hur det är! Jag köper många gånger hellre ett nytt läppstift från YSL än äter mat sista veckan i månaden.

Hursomhelst så tänkte jag dela med mig av en av mina upplevelser då jag var väldigt glad att jag hade försäkring. Jag hade precis varit inne i stan (Stockholm) och köpt nytt löshår till en av mina kunder. Hon har väldigt mycket hår i så jag hade köpt en hel del, tror det var 10 paket. Varje paket kostar ca 600 kr styck så värdet låg alltså på 6000 kr. Jag var trött, inte alltför uppmärksam på vägen hem och blev av med min påse på tunnelbanan. Och inte nog med att löshåret låg i påsen, jag hade även lagt ned min LV sjal då det blev alldeles för varmt att ha den på.

Jag blev såklart helt knäckt när jag upptäckte att påsen var borta. Det var dock försent för att börja leta efter den på egen hand så jag kontaktade alla jag kunde för att försöka få tillbaka den. Dock gav mina ansträngningar ingen nytta. Påsen var borta.

Som tur var så hade jag min hemförsäkring som även innehöll drulleförsäkring och fick hjälp av försäkringsbolaget att köpa både nytt hår till min kund med också en ny sjal till mig själv. Att man är student behöver ju inte betyda att man inte har något av värde. Därav tycker jag att det är en väldigt bra idé att tänka en extra gång innan man struntar i att teckna en hemförsäkring. Hemförsäkringstudent.nu är en oberoende guide där ni hittar all info ni behöver gällande försäkringar för studenter. Man kommer att vara mycket gladare när olyckan väl händer att man betalat avgiften på den varje månad istället för att ha lagt pengarna på smink. Nytt smink är bland det bästa jag vet att köpa men det får man se som lyx när man är student och köpa när man har pengar över.

Hoppas ni alla får en trevlig sommar!

Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *