Lyxa till vardagen med ett egetdesignat mobilskal

Samarbete med Fyndiq.se

 

Hej Alla!

Hoppas helgen varit bra! Lite sent att skriva det en tisdag kanske.. Många har nog redan börjat tänka på nästa helg!

Jag vill tipsa om ett samarbete jag har nu med Fyndiq.se! Dom har nämligen skapat en ny tjänst där du kan designa ditt eget mobilskal! Hur kul?! Det är en perfekt gåva till din partner tycker jag! Vem skulle inte bli överlycklig över ett egetdesignat mobilskal med en bröllopsbild eller en gullig pussbild eller liknande? Gillar man inte designer med foton så kan man också välja designer med deras kartverktyg! Där kan du välja en plats som du vill ha på kartan och sedan lägga till en text om vart platsen är och kanske varför den är viktig för dig? Varför inte platsen för bröllopsresan?

Jag tycker att mobilen är den perfekta platsen för att bli påmind om något vackert minne som man blir glad av! Jag vet inte om ni hört om det, men tittar man i spegeln och ler varje dag så kan man lura hjärnan till att man faktiskt är mycket gladare än vad man kanske känner sig. Att då ha en påminnelse om ett vackert minne man kan tänka tillbaka på på mobilskalet är ju perfekt. Händer det något dåligt någon dag, att du blir knuffad av någon på stan eller liknande som får ditt humör att svänga så kan du alltid titta på mobilskalet och på så sätt ändra dina tankar till positiva istället!

En annan idé är att ha något som inspirerar dig på skalet! Det går att designa skal med egna texter, kanske inspirerande citat. Jag tror att man behöver vara lite mer kreativ för att lyckas med en bra design om man vill ha ett sådant skal, men får du till det så kommer det nog att bli riktigt bra!

Gå in och kolla på tjänsten! Hoppas ni får till något snyggt!

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *