Moderiktiga och färgglada stödstrumpor

Samarbete med Funq Wear

Varför använder man stödstrumpor? Det är en fråga många som aldrig testat stödstrumpor säkert tänker. På den skulle jag svara att det finns massor av olika situationer och problem som skulle förändras med ett par stödstrumpor. Stödstrumpor för gravida är tex ett bra exempel på benen ofta svullnar upp och känns väldigt tunga under en graviditet. Ett par stödstrumpor hjälper då till att öka blodcirkulationen i benen och få dem att kännas lättare igen vilket innebär att du själv i slutändan kommer att känna dig mycket piggare. Stödstrumpor finns i olika formen med olika mycket kompression beroende på tycke, smak och behov.

Ett annat exempel på när stödstrumpor kan förändra vardagen är för den som flyger mycket. När man flyger så minskar blodcirkulationen i benen vilket skapar ett stort obehag hos många.

Funq Wear är ett företag som funnits sedan 2006. Grundaren till företaget hade själv behovet att stödstrumpor och ville skapa strumpor i bra kvalitet, som är snygga men också gjorda av ekologiska material. Strumporna ska vara hållbara och man ska kunna använda dem en lång tid innan det är dags att byta ut dem.

Det kan jag säga att jag själv faktiskt avskyr, när man köpt nya strumpor som man använt en dag och kommer hem med en tå som sticker ut genom ett hål. Bra kvalitet är väldigt viktigt.

För oss som står mycket i jobbet är stödstrumpor också grymt. Man får en helt annan lätthetskänsla i benen och mycket mer energi till att gå och stå under de långa dagspassen.

Nu har jag tagit upp alternativ som kanske känns lite riktade mot just kvinnor. Men jag vill förtydliga att stödstrumpor är lika bra att använda för er män!

Funq Wear har strumpor i många olika färger och olika design. Strumporna finns även i olika material för att passa oss alla. Ta er en titt på deras hemsida.

Kram

Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *