Nå fler kunder via nätet

Hej alla,

Idag tänkte jag tipsa er som är företagare om hur ni får flera kunder att komma till er genom att vara lite mer aktiva på nätet. Det är nämligen väldigt vanligt att kunder googlar för att hitta olika saker de söker efter. Behöver man tex en frisör i Stockholm så kommer man såklart att googla det, om man inte har någon vän som tipsar om någon vill säga. Men även i det fallet så tror jag ändå att många väljer att titta runt lite själva efter vad som går att hitta också.

För att få en hemsida att synas när någon söker efter en specifik tjänst så är det viktigt att man har rätt information på sin hemsida till att börja med. Men sedan är det också viktigt att hemsidan är uppbyggd på rätt sätt. Är man inte någon höjdare när det kommer till IT så kan det då vara en väldigt bra idé att ta hjälp för detta. Antingen för att bygga en hemsida från grunden eller för att få hjälp med att fixa till hemsidan så att den blir så bra som möjligt.

Nästa steg är att fundera på vad kunderna väljer att söka efter när de är ute efter just din tjänst? Det gäller nämligen att hamna så högt upp som möjligt i googles sökfunktion. Man kan då rikta in sig på vissa ord och meningar som man tänker är aktuella. Detta är något som de på en SEO byrå är grymma på och kan hjälpa till med. Dom har stenkoll på vad som är viktigt och hur man ska tänka. Sökmotorsoptimering är något som man måste arbeta med lite helatiden om man vill att det ska bli ett bättre resultat. Det räcker tyvärr inte med någon punktinsats i längden. Självklart är lite bättre än inget, men jag tror ni förstår vad jag menar.

Trevlig kväll!

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *