Nygifta och sugna på nytt boende?

Samarbete med Grabbarnaflytt.se

 

Äntligen färdig med allt bröllopsbestyr och hemkommen från en fantastisk bröllopsresa?

Det är nu tankarna börjar gå mot att investera i ett nytt boende som man och hustru?

Jag älskar att flytta om man bortser från allt jobb som medföljer! På senare år har jag därför börjat ta så mycket hjälp med detta som jag bara kan! Det underlättar så mycket med flytthjälp och flyttstädning! Har man råd tycker jag även att man ska unna sig packning! På så sätt kan man njuta helt och hållet av att vara på plats i det nya boendet och att packa upp alla saker utan att vara helt slutkörd när det är dags! Det är oftast mycket mer jobb än man först har tänkt sig. Man tycker många gånger att det inte är så mycket saker man har. Men sedan visar sig något helt annat när man börjar plocka med allt.

Jag har blivit bättre och bättre på att inte samla på mig en massa saker som jag inte har användning för. Jag är noga med att rensa ur lådorna då och då och göra mig av med alla saker som jag inte använder. Samma sak gäller kläder. Är det plagg som jag vet bara ligger i lådorna och inte blir använda så brukar jag skicka iväg dem till någon insamling istället för att de ska ligga här hemma och samla damm. Just gällande kläder så har jag tidigare varit sån som har svårt att rensa. Jag tänker tillbaka på när jag köpte plagget och hur mycket jag tyckte om det, mår lite dåligt av att det inte blivit använt och sedan vill jag gärna hänga tillbaka det i garderoben för att jag tänker att jag kan använda det längre fram. Det man dock lär sig med åldern är att det inte kommer att ske. Har du tröttnat på ett plagg en gång så kommer det inte att förändras. Då är det bättre att du gör plats för de nya plaggen du kommer att köpa! För en sak kan jag lova er, och det är att nya plagg det kommer ni att köpa 🙂

Grabbarnaflytt är experter när det kommer till flytt och hjälper till med allt man kan tänka sig! Hur bra som helst! Så är ni i flyttankar så tycker jag absolut att ni ska kontakta dem för en offert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *