Pool hemma

Hej alla! Hoppas ni mår bra!

Juni månad är äntligen här och även sommaren! Dock har värmen inte riktigt kommit ännu men vi håller tummarna att det blir snart. Jag kommer att spendera sommaren i Sverige, det blir bla en vecka på gotland. Jag har också pratat med en kompis om att åka utomlands en vecka, men vi får se hur det blir. Jag har lite problem med mitt pass. Det gick nämligen ut nu i maj.. Det känns riktigt tråkigt att man inte kan resa på körkortet. Det hade varit så mycket enklare om det fungerade.

Nu under pandemin när man spendetar mycket tid hemma så blir man bara mer och mer sugen på att bo i villa eller köpa ett lantställe tycker jag! Och när man väl har det så är det klart att man måsta ha en egen pool! Jag tycker att det är svårslaget att ha ett eget litet semesterparadis direkt utanför dörren!

Jag tänkte tipsa er om poolgiganten. Dom erbjuder ett sortiment med allt du behöver om du vill bygga pool hemma. Känner man att det blir ett för stort projekt att gräva ned poolen så finns det även pooler som är ovan mark sk ovanmarkspool! Det gör också att prislappen på det hela inte drar iväg allt för mycket! In och kika på deras hemsida!

Jag själv tycker att det är väldigt fint och härligt med pool som är inbyggd i själva altanen. På så sätt undviker man också att det hamnar en massa smuts i vattnet så som gräs från fötterna när man hoppar i. Har man möjlighet och plats så blir det hela ännu härligare om man har riktigt sköna solstolar intill poolen. Parasoll är också bra att ha om man är sån som inte vill sitta i stekande sol helatiden.

Jag drömmer mig bort lite bara av att skriva detta nu. Fantiserar om att ligga där vid poolen med en paraplydrink och bara njuta! Lite vattenmelon på ett fat hade inte varit helt fel det heller! Just den delen är också en anledning till att jag älskar att ha poolen hemma. Man har så mycket närmre till kylskåpet! haha. Jag brukade ofta gå och lägga mig på någon gräsmatta i närheten av mitt hem innan, men hur krånligt är det inte att behöva släpa med dricka och ev mat? Jag tycker att det är såå mycket skönare att bara kunna gå in och ta det jag vill ha.

Hoppas att det blir en varm och härlig sommar nu!

Kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *