Riktigt bra skönhetsprodukter för män

Samarbete med Sweden Eco

Jag har fått äran att testa Tony Irvings hudvårdsserie för män. Jag har bland annat testat produkterna på mig själv men sedan jag har även haft en manlig vän som fått testa produkterna. Jag måste säga att vi båda älskade produkterna! Jag skojade lite med en vän en dag när jag använde Sweden Ecos deo och sa att jag luktade så pass gott att jag nästan ville ligga med mig själv! Jag kan förstå att det lät väldigt ego såhär i efterhand med det var verkligen så jag kände! Det luktade sååå gott i min smak!

Riktigt bra deo för män

Jag tycker att produkterna har stilrena och manliga förpackningar, det går inte att missta dessa för att vara för kvinnor vilket jag tycker är bra. Sedan har vi som sagt doften som är magisk! Utöver detta skulle jag även säga att kvaliteten på produkterna är riktigt bra. Jag har testat alla och jag tycker helt klart att dom är värda pengarna. Deras deo slår faktiskt den jag använder i vanliga fall. Den fick mig att svettas mindre och det fanns inga spår alls efter någon form av dålig lukt efter att jag haft den på i ett dygn. Vill tillägga att jag lät bli att duscha på kvällen för att se hur resultatet skulle bli morgonen efter.

Raklödder, schampo/duschtvål, ansiktskräm och toner med tillhörande ansiktsolja är alla bra produkter som jag själv skulle satsa på att köpa flera gånger om jag var man.

Serien innehåller 7 produkter och det är då inkl en borste till raklöddret. Även borsten har en len finish som får produkterna att kännas riktigt lyxiga.

Sammanfattningsvis så tycker jag att Tony Irving har gjort ett riktigt bra jobb med sin serie och jag rekommenderar alla att i alla fall testa en produkterna om behovet för flera produkter i serien inte finns. Börja med Deo! Det behöver man alltid 🙂

 

Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *