Sälja fakturor under perioder med mycket utlägg

Samarbete med Capcito

 

Nu under sommarhalvåret är det som mest jobb för oss som arbetar med smink och hår. Men säkert för andra i andra branscher med. Jag har ofta kunder som jag fakturerar för mina arbeten. Jag arbetar mycket med hårförlängningar och utgifterna drar snabbt iväg när jag behöver ligga ute med pengar pga beställningar av hår.

Jag har många gånger funderat på det här med att sälja mina fakturor. Det skulle vara väldigt skönt att få in pengarna på kontot direkt under de här perioderna och att inte behöva tänka på alla jobbiga utlägg som måste göras. Många gånger kan det ta en månad innan fakturan är betald efter att jag gjort jobbet.

Det blir mycket jobb då med att hålla koll på hur mycket jag ligger ute med osv och det krävs en del förberedelser för detta innan perioden sätter igång.

Jag har kommit i kontakt med ett företag som heter Capcito.com som har flera lösningar på mina problem. Det går både att ta företagslån genom dem men också sälja sina fakturor så som jag har tankar på att börja göra. Man kan välja att sälja endast några fakturor som skulle passa mig perfekt. Men man kan också välja att sälja alla fakturor om det är ett upplägg som passar bättre.

Det ser både ut att vara snabbt, enkelt och sen tar de inte skyhöga avgifter heller. På Capcito har dom rådgivare som hjälper till med passande upplägg. Jag kommer helt klart att ta kontakt med dem för att få någon typ av offert

 

Under vissa perioder av året har man som företagare extra mycket utgifter och man blir extra känslig gällande fakturor som släpar. I sådana lägen kan det vara skönt med en lösning där man säljer sina fakturor, ellerhur? Eller vad tänker ni?

 

Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *