Segling som bröllopsresa?

Är det snart dags för bröllop? Är ni mitt i planeringen av fest och bröllopsresa? Ska ni inte gifta er men ändå vill åka på en fantastisk segelsemester så fungerar det såklart lika bra! Även för dig som är singel såklart! Men jag kommer att rikta inlägget på kärleksresa nu för att jag tycker att det är en så fantastiskt bra resa om man vill ha något att minnas för livet! Har ni varit gifta i några år och vill göra något speciellt för att fira ert äktenskap så tycker jag också att en resa med More Sailing är en fantastiskt bra idé!

Funderar ni på vart ni ska åka på bröllopsresa? Vill ni ha en semester med vacker natur och utsikt samtidigt som det händer mycket? Älskar ni vatten och havet? Då vill jag rekommendera More Sailing och deras seglingsresor! Dom har resor för både de som är vana vid segling men också för nybörjare. Vill man bara relaxa och njuta så finns det även resor med besättning som man kan boka. På deras hemsida så finns en katalog med information om alla deras resor att beställa.

Med More Sailing kan du segla i Kroatien, Grekland, Italien, Sverige eller Västindien (Karibien).

Segla i Grekland

När ni seglar i Grekland så får ni verkligen en avkopplande semester med er älskling med vacker utsikt och massor av god mat. Man besöker öar med biltrafik men man kommer också att få besöka öar som är helt utan biltrafik. Hur romantiskt låter inte detta?! Många goda middagar kommer att serveras på segelbåten men man kommer också att få äta mycket gott på land. Segelturen i Grekland utgår från Aten och man seglar i Saroniska bukten. En fantastisk resa som verkligen rekommenderas!

Segla i Kroatien

Bestämmer du dig för att segla i Kroatien så får du uppleva ett riktigt segelparadis med otroligt klart vatten och varma vindar. Du kommer att få se många mysiga byar men också vackra städer. Man seglar i området utanför Split och det finns många måsten att besöka under seglingen i den vackra kroatiska skärgården.

Segla i Italien

Väljer du att segla i Italien så utgår turen från Smeraldakusten i Sardinien. Här får du se turkosa laguner och kritvita stränder. Ni kommer även att besöka bildsköna Italienska byar. Ni kommer att segla i en vecka och kommer bla att få se La Maddalena som är en väldigt vacker skärgård

 

Segla i Karibien

Åka på en trettondagars segeltur i Karibien! Vilken dröm va! Vill du eller ni uppleva ett riktigt segeläventyr så är detta resan ni ska välja! Här får man se och uppleva vattenskog, korallrev och vackra laguner.  Många säger att Karibien upplevs bäst från en segelbåt. Ta reda på om det är något som stämmer!

Jag börjar bli riktigt sugen på att boka en resa med More Sailing jag med! Jag är singel för tillfället så för mig blir det inte någon bröllopsresa. Men jag kan tänka mig att man kan träffa på många roliga människor på en sådan här resa om man väljer att åka ensam.

 

Lycka till med reseplaneringen! Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *