Sexleksaker till jul

I annonssamarbete med Sinful

 

Snart är julen här! Det är många som tycker att det är extremt svårt med julklappar till sin partner. Jag tänkte därför komma med ett roligt och spännande förslag! Varför inte spexa till det med några sexleksaker som ni kan njuta av tillsammans? Du kanske inte endast ska köpa sexleksaker till din kärlek i julklapp och det är ju heller inget man öppnar tillsammans med familjen.. Men varför inte göra det som en liten överraskning på morgonen eller till kvällen. När ni är ensamma och har lite tid för mys och kärlek. På Sinful.se har ni ett brett sortiment. Dom är diskreta med paketen som skickas med posten och dom bjuder på massor av tips och vägledning när det kommer till sexleksaker. Är du osäker på vad din partner skulle gilla? Då kan du få hjälp av experterna på Sinful!

Jag tänkte också komma med förslag på mina favoriter från sidan.

Obsessive Mr. Claus Set Produktbild 1

 

Hur härlig skulle du inte tycka att din man var om han dök upp i det här heta sett sent på julaftonskvällen?! Så gulligt och charmigt med en kille/man som bjuder på sig själv på det sättet tycker jag!

Du hittar länken till det här

Det finns också massor av fina underkläder för tjejer/kvinnor i shopen.

 

Hur fint var inte detta! Jag tror att många män skulle bli väldigt lyckliga om de blev överraskade med detta juliga sett!

Länk hittar ni här

 

När det kommer till sexleksaker så är det ju väldigt olika vad det är man gillar. Men om det är något man vill köpa till sin partner som överraskning så tycker jag att det bästa är att satsa på sexleksaker som ni kan använda tillsammans!

Baseks Kinky Bondageset Produktbild 1

Har ni inte testat bondage men är nyfikna så klicka hem ett sett! Då har ni lite olika roliga saker hemma att testa med

Länk hittar ni här

Eller varför inte köpa ett erotiskt spel som ni kan spela tillsammans! Detta skulle jag säga är en perfekt julklapp för de par som är nykära!

You and Me Erotisk Spel  1

Länk till spelet hittar ni här

 

Det bästa med just sexleksaker är att det inte alls behöver bli speciellt dyrt!

Jag hoppas ni hittar något passande!

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *