Sveriges busigaste webbshop

Samarbete med Vuxenkul.se

Hej Alla, hoppas ni haft en bra dag och en mysig kväll hittills. Jag antar att det snart är läggdags. Samma här!

Jag har ett samarbete med ett företag som heter Vuxenkul.se och tänkte berätta lite om deras produkter. Vuxenleksaker kan ofta kännas lite skämmigt att prata om men jag tycker att det är något vi ska våga ta upp och framförallt tipsa varandra gällande. Är man singel så passar vuxenleksaker väldigt bra för att öka möjligheterna för att tillfredsställa sig på egen hand. Ett plus är att du hittar billiga vuxenleksaker på Vuxenkul men sedan finns det såklart också dyrare och mer avancerade alternativ. Framförallt så har de ett stort utbud av sexleksaker för kvinnor.

Ett tråkigt men tyvärr vanligt problem för många av oss tjejer är att vi har svårt att få orgasmer under samlag och varför inte då testa lite olika saker som kan hjälpa? Det har blivit allt mer populärt nu att man använder vibratorer under sex. En av de mest populära varianterna är en lufttrycksvibrator. Den ska verkligen hjälpa till med den där stimulansen vi alla är ute efter. Alla kvinnor måste prova en lufttrycksvibrator. Som jag tidigare nämnt så fungerar vibratorn väldigt bra att använda på egen hand när man är ensam, men jag vill också tipsa om att börja använda en vibrator tillsammans med din partner. Sex blir skönare om du stimulerar klitoris med en vibrator samtidigt.

Svart trosa med en vibrator av silikon som är fjärrstyrd och uppladdningsbar. Vibratorn är vattentät och har 12 funktioner.

Är du i en relation av något slag och sugen på att testa något nytt och busigt? Gör nästa dejt till en sexuell lek med vibrerande trosor från Vuxenkul. Jag lovar att ni kommer få en grym kväll som ni inte lär glömma i första taget! Eller varför inte flera?!

Du kan dels handla online på Vuxenkul.se – Sex blir roligare med sexleksaker! Men du hittar också produkterna i deras 3 butiker i Göteborg.

In och unna dig något roligt nu!

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *