Ta tag i hälsan under våren

Samarbete med CBD.life

 

Hej alla, hoppas helgen varit bra.

Jag har haft fullt upp med jobb som vanligt. Men i fredags lyxade jag och en väninna till det med en vinlunch! Riktigt trevligt var det. Solen var framme och alla var på gott humör. Det var fullsatt på uteserveringarna. Vi lunchade på en italiensk restaurant, för mig blev det en sallad med halstrad tonfisk.

Tidigare i veckan pratade jag med en vän som lagt på sig några sambokilon. Hon hade nyligen köpt ett kostschema och träningsschema för att komma igång nu inför sommaren. Många har nog hamnat lite på latsidan nu under Corona. Ibland kan jag känna det lite som att livet stått på paus under dessa år. Skrämmande känsla i och med att åren ändå går och man blir äldre. Hursomhelst så skickade min kompis över schemat till mig, snäll som hon var! Så jag tänkte att nu måste jag skärpa till mig jag med när det kommer till mina kostvanor. Jag är expert på att äta nyttigt under korta perioder och sedan blir det godis var och varannan dag under andra perioder.

Tänkte dela med mig lite gällande mitt upplägg som jag har nu. Det är rätt enkelt och jag tycker ändå att det jag äter är väldigt gott.

På morgonen så äter jag antingen keso och ett ägg eller så kör jag på havregrynsgröt med bär och mjölk. Det beror lite på hur mycket tid jag har. Som mellanmål kör jag med kvarg och bär och till lunch och middag så blir det fisk eller kyckling med ris och sallad. Det går bra med bönpasta osv om man tröttnar på att äta ris varje dag. Hummus är ett gott tillbehör istället för sås. Ibland byter jag ut rätten mot någon god soppa med mycket grönsaker.

Det är alltid bra att använda sig av något typ av kosttillskott, det skulle kunna vara multivitamin eller BCAA som exempel. Många säger tex att CBD olja är väldigt bra. Det finns olika sätt att ta CBD olja på men jag skulle föredra att köpa det som kapslar då. Det liknar de kapslar man tar med OMEGA3 som också är ett kosttillskott som många rekommenderar.

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *