Tandblekning hemma

Samarbete med Tandblekning.nu

Jag minns första gången jag skulle bleka mina tänder, Jag hade en bästa vän som precis varit och blekt sina tänder hos en tandläkare. Vi var 15 år och jag minns att jag tyckte att det var alldeles för dyrt för att det skulle vara något jag hade råd med. Jag började då läsa på lite på nätet och fick reda på att det även går att bleka tänderna hemma. Nu var detta många år sedan och marknaden har förändrats massor sedan dess. Produkterna är även dem sååå mycket bättre än vad de var på den tiden. Det jag minns är dock att det kan kännas väldigt svårt med vilken tandblekning man ska välja när man ska bleka tänderna för första gången. Det finns en uppsjö av produkter i olika prisklasser och i olika format. Något jag skulle ha uppskattat då var en guide som den de har på tandblekning.nu. Där finns all info man kan tänkas behöva när det kommer till olika tandblekningar som man kan göra hemma. Dom har även testat massor av produkter och visar vilka de anser är bäst i test. På så sätt så får man väldigt snabbt reda på vilka som är de populäraste produkterna på marknaden just nu, vilka produkter som är de skonsammaste, vilka som ger det bästa resultatet och vilka man kan köpa till det bästa priset.

Sedan den första gången jag blekte mina tänder så har jag fortsatt att göra det och har på så sätt hunnit testa en hel del olika produkter. Stripes, bettskena osv. För mig har resultatet blivit bäst när jag använt bettskena med gel i för att bleka mina tänder. De har verkligen blivit flera nivåer vitare och nu behöver jag knappt underhålla resultatet alls. Tänderna håller sig fina ändå. Det jag brukar göra och som jag även skrivit i tidigare inlägg är att jag är väldigt noga med rengöring. Sedan ser jag till att bättra på blekningen då och då med några års mellanrum.

Så jag ska komma till sak, funderar du på att bleka tänderna hemma? Ta hjälp av en guide så kommer du direkt att känna dig tryggare med dina val.

 

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *