Tandblekningsguide

Samarbete med Bästtandblekning.se

 

Ett vitt leende gör såå mycket för ett utseende! Leendet blir direkt mycket mer tilldragande och man ser mycket fräschare ut!

För den som inte testat att bleka tänderna hemma tidigare så vill jag tipsa om bästtandblekning.se som är en guide för just hemmablekningar.

Jag rekommenderar alla som inte redan blekt sina tänder att göra det. Tänderna gulnar med åren av maten vi äter och det vi dricker. Det är helt omöjligt att hålla dem riktigt vita utan att använda tandblekning då och då.

Man vill inte vara personen med de gula tänderna som personer rynkar på näsan åt. För en sak kan jag lova, och det är att är det något som människor lägger märke till så är det just gula tänder. Jag tror att många tänker att det inte är så farligt eller att det inte är något man tänker på. Men så är inte fallet! Utan känner du minsta lilla aning om att dina tänder inte är i det bästa skicket som är möjligt. Se då till att bleka dem. Det är nämligen en väldigt känslig fråga för många och det är inte många som skulle säga rakt ut till någon att personen bör bleka sina tänder.

Bara att kyssa en person med vita tänder känns såklart mycket mer lockande! Och om man ser det ur den vinkeln, vill man inte bespara sin partner den jobbiga delen med att ta upp frågan gällande ens gula tänder? Det är nog inte speciellt roligt att höra om det heller. Så jag tycker att det bästa man kan göra är att se till att åtgärda problemet innan det blir ett problem och ta hand om sin tandhygien ordentligt.

Har du inte varit hos tandläkaren på läge för en rengöring så se till att göra det med! På så sätt ser du även till att andedräkten håller sig fräsch!

Lycka till med det vita leendet och se till att ta tag i detta direkt om du inte redan gjort det!

Kram!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *