Tips som gör bröllopsdagen till den bästa i era liv

1. Oroa er inte 

Oj, vad mycket tid många lägger på att oroa sig för saker och ting knutna till bröllopet. När man inte oroar sig för hur vädret ska bli så är det någonting annat – litet som stort. Så onödigt i efterhand. Allt blir ju helt perfekt. Så ta mitt råd och lägg inte ner energi på sådant du ändå inte kan påverka.

2. Förläng bröllopsdagen 

Om ni vill förlänga bröllopet lite så är en ”rehearsal dinner” dagen inför bröllopet, eller en frukost/brunch tillsammans dagen efter, ett hett tips. Bröllopsdagen går verkligen lika snabbt som alla säger så se till att maxa tiden med era nära och kära.

3. Ät en stadig frukost

Ni behöver en rejäl frukost fullproppad med energi inför den viktigaste dagen i era liv. Glöm en fjuttig macka och en kaffe. Ladda upp med allt ni gillar och ät er mätta, och fyll på med kaffe och mycket vätska redan från tidig morgon.

4. Planera in tid med tärnor/best mans

Ett minne som för evigt kommer ligga er så varmt om hjärtat är timmarna med era älskade tärnor och bestmans när ni fixar er  i ordning inför vigseln. Ni skålar i champagne, pratar och skrattar åt gamla minnen och har det SÅ mysigt (självklart med smöriga love songs i bakgrunden).

5. Delegera bort ansvar

Det är obeskrivligt skönt att kunna luta sig tillbaka de sista dagarna och bara ha det härligt tillsammans med gästerna.

6. Drick mycket vatten

Den här punkten behöver väl knappast någon längre beskrivning. Ha med er en vattenflaska överallt under bröllopsdagen och ta små klunkar hela tiden, speciellt om ni gifter er om sommaren eller i något varmare land. Det är väldigt enkelt att bli uttorkad och då kommer ofta huvudvärken på köpet.

7. Lägg undan mobilen

Är det en dag då mobilerna ska ligga kvar på rummet så är det på er bröllopsdag. Upplev inte dagen via skärmen utan var närvarande vid varje ögonblick.

8. Anlita professionella fotografer

Inget brudpar har någonsin ångrat att de la en extra slant på professionella fotografer. Nu när ni själva inte ska spendera tid på att fota och uppleva bröllopet genom en skärm så är det viktigt att någon fångar kalaset – och alla dess magiska ögonblick.

9. Satsa på livemusik

Ingenting slår livemusik, så är det bara.

10. Välj grymma toastmasters

En grym toastmaster kan göra kvällen såå mycket bättre. Ett hett tips är därför att välja toastmasters med omsorg.

11. SLÄPP LOSS

Det låter så klyschigt men är så viktigt. Njut av er stora dag kära brudpar. Skratta så det gör ont i magen, gråt av lycka och skit i om inte allt blir som det var tänkt. Häng bara med i det enorma flödet av positiv energi som dagen bjuder på. Och våga släpp loss! Den bästa dagen i era liv väntar runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *