Unna dig lite mer massage i vardagen

Oavsett vad du arbetar med och vad du har för fritidsintressen så är det lika viktigt att ta hand om din kropp och hälsa! Det leder till ett bättre psyke men också till ett mer hälsosamt utseende.

Massage är något jag rekommenderar alla att gå på oftare. Det kan kännas svårt att ta sig tiden om man har ett fullspäckat schema med jobb, barn och fritidsaktiviteter. Men jag har lösningen till er, i en avslappnad miljö får du de bästa behandlingarna med klassisk massage i Stockholm av utbildade och erfarna massörer. Stället heter Massage Stockholm och erbjuder tidsbokningar i upp till 10 minuter innan din behandling.

Har du ont i muskler med muskelspänningar, muskelvärk och sträckningar av olika slag så hjälper de dig.

5 mottagningar för massage i Stockholm

Image

Det finns 5 mottagningar i Stockholm. City, Odengatan, Norra Djurgårdsstaden, St Eriksplan och en på Södermalm. Så oavsett vart du bor eller jobbar så kommer du att finna ett ställe i närheten.

Massage Stockholm är fokuserade på bara DIG under behandlingarna och de erfarna massörerna kommer att hjälpa dig både om det är medicinsk massage du behöver eller om det bara är avslappningsmassage. Jag gillar båda delarna vid olika tillfällen och tycker att man ska unna sig lite av båda.

Gravidmassage

Image

Något jag vill tipsa extra om är gravidmassage för er som är gravida. Under en graviditet händer såå mycket med kroppen och det kan göra fruktansvärt ont. Så känns kroppen tung och stel så se till att gå på gravidmassage i tid så det inte blir värre. Massage är inte bara bra när man har ont utan även i förebyggande syfte. Känns det lite läskigt med massage som gravid så behöver du heller inte vara rädd utan de erfarna massörerna vet precis vad de gör och kommer att göra allt i din takt så att du känner dig bekväm.

För den som ha ren anställning så vill jag också tipsa om att det går att ta massage på friskvårdsbidraget. Det vanliga är att man har kanske 2500 kr i friskvårdsbidrag varje år och det räcker till några massagetillfällen! Så passa på att unna er om ni kan.

Idrottsmassage

Image

Tränar du mycket? Då kan jag också erbjuda Idrottsmassage. Det är riktigt bra att gå på mellan träningspassen för att få musklerna att återhämta sig på bästa sätt. Idrottar du på en någorlunda seriös nivå är detta något som du bör göra regelbundet. Det gäller oavsett vilken sport det är du utövar, cykling, ridning, kampsport osv. Studier visar att idrottsmassage ger en märkbar effekt. Idrottsmassage är egentligen en massage som är inriktad och fokuserad på att lösa problem. Så du behöver inte vara elitidrottare för att få en Idrottsmassage utan den kan också användas på personer som fått skador på andra sätt.

Så för att sammanfatta, går du inte regelbundet på massage så börja med det nu! Massage är bra för alla! Det kommer att gynna dig både fysiskt och psykiskt. På Massage Stockholm så har de riktigt prisvärda och bra behandlingar!

Unna er nu!

 

Kram M

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *