URBAN DECAY | HEAVY METALS METALLIC EYESHADOW

Heavy Metals Metallic Eyeshadow

Heavy Metals Metallic Eyeshadow palette

Så där ja, nu smyger jag på mig lite färg för att nonchalera det längsta snövädret Sthlm haft på ett bra tag. Härom veckan skrev jag ju om Heavy Metals Glitter Eyeliner och idag fokuserar vi på ögonskuggspaletten med samma namn från Urban Decay . Detta är en limited edition som har så fina färger!! Färg och lekfullhet är ju verkligen deras grej så om du aldrig testat något därifrån så ska du veta att paletterna aldrig gör en besviken!

Däremot vet jag inte om jag gillar förpackningen den här gången (ur en frilansande vinkel). Man liksom skjuter ut paletten från en sida och sen är den lös/uttagningsbar. Det är ju skitsnyggt när den ligger på makeupbordet men jag vill kunna stänga ett lock över paletten smidigt så jag inte får in massa smuts i paletten och det går ju inte med denna. En liten detalj som jag inte tror att man som privatkund tänker på för hemmabruk så i det stora hela är det inget problem.

Det viktigaste är färgerna och dom älskar jag! För 550 kr blir den din och du hittar den på länken ovan! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *