Vad ger dig panik om du lämnat hemma på utlandsresan? Sminkväskan eller dildon?

Samarbete med sexleksaker365.se

Smink är ju något de flesta av oss värderar högt och som vi inte känner att vi behöver skämmas över. Skulle man glömma sminkväskan hemma på utlandssemestern så skulle det inte bli några glada miner. Men hur tänker ni gällande er älskade Dildo?

Smink går för det mesta att hitta nytt i närmste köpcentrum. Speciellt när man använder sig av de mer exklusiva märkena. Detsamma gäller ju dock inte favoritdildon. Jag tror inte att det skulle vara helt enkelt att hitta en exakt likadan på utlandssemestern. Och vad vore en semester helt utan orgasmer!? Ingen semester skulle jag säga! Nu tänker säkert många att man kanske har sin partner med sig. Men det gäller ju såklart inte alla! Sedan finns det många av oss kvinnor som inte kan komma utan hjälp av en sexleksak.

Är du en av de som inte riktigt hittat din favorit och vill ha lite tips så kommer jag med det nedan! Jag tror att alla mina förslag är riktigt bra så oavsett vilken du väljer lär det bli succé 🙂

På sexleksaker365.se finns ett stort sortiment av doldos men också massor av annat som man kan tycka är härligt i sänghalmen.

Baase G Spot Vibrator

Baase Multi Speed G-spot Vibrator

Baase är en vibrator som har en mycket spännande form, hälften av kroppen är rak tills den når ett trängre område. Efter detta en krökning, en bubbelform och en rundad spets. Enligt recensioner är den värd 5 stjärnor!

 

Satisfyer Pro G Spot Rabbit

Satisfyer Pro – G- Spot Rabbit

Du har säkert hört talat om den berömda Satisfyer, klitorisstimulatorn, nu har företaget bakom succéen tagit det hela ett steg längre! En Rabbit med Vakuum teknologi! Samtidigt som du blir penetrerad och får underbar G-punkts massage så får din klitoris en riktig omgång stimulans via vakuum munstycket som stimulerar med luft & tryckvågor i pulserande mönster. Denna har också fått 5 stjärnor! Läser man alla omdömen så verkar denna Dildo vara en riktig favorit!

 

Celine Wand & G-spot vibrator

Celine Exclusive Wand & G-spot vibrator

Céline wand vibrator från Elite-kollektionen från Dream Toys är en svart trollstav med snygga guldfärgade accenter, ett robust handtag, ett rundat huvud och en lätt flexibel hals. Enligt recensioner är den värd 4,5 stjärnor.

Naturally Yours Wild Ride – Purple

Realistisk dildo med markerad ådring. Härligt grov, för dig som gillar mer.
Steglösa vibrationer via vredet i botten. Denna har fått 4 stjärnor!

 

Satisfyer Mono Flex Rosa

Mono Flex Vibrator – pink

Mono Flex Vibrator har hög flexibilitet, perfekt för att anpassa sig till din anatomi oavsett vad den är. Med två kraftfulla och oberoende motorer, var och en placerad på var och en av axlarna, kommer det att få dig att njuta till fullo. Du kan använda Satisfyer Conenct APP med din Flex-app, en plattform som möjliggör kommunikation och interaktion via Internet och erbjuder en spännande liveöverföringsfunktion. Med hjälp av denna Dildo kan du med andra ord skapa en spännande lek även på avstånd tillsammans med din partner. 5 stjärnor !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *